Behandelingen voor een slanke lijn

 

Vetrolletjes, overtollige centimeters of cellulitis: iedereen heeft wel iets om onzeker over te zijn. Gelukkig bestaat er voor elk ongemak een gepaste behandeling. Kies hieronder de behandeling die past bij jouw situatie. Geraak je er niet uit? Vraag ons dan gerust om advies.

Cryolipolyse

 

Laat plaatselijk vet bevriezen met cryolipolyse. Het effect van liposuctie maar zonder operatie of hersteltijd!

EM - Fitness

 

Een droomlichaam zonder te sporten? Het kan, met EM fitness. Deze elektromagnetische pulsen zijn even doeltreffend als sit-ups!

LPG

 

Last van cellulitis, plaatselijk vet of een minder stevige huid? LPG is een massage met roterende cilinders die je huid verstevigt zonder sport, dieet of bijwerkingen.

Bodysculptor

 

Met BodySculptor stimuleren we de vetverbranding met lage-frequentie-golven. Met deze pijnloze en veilige behandeling verlies je tot wel twee kledingmaten.
 

Contour Wrap

 

Een contour wrap is een ontgiftende behandeling waarbij we je lichaam in elastische zwachtels wikkelen. Hiermee verlies je gegarandeerd 15 cm in lichaamsomtrek.

Voedingsadvies

 

Heel wat gewichtsproblemen kunnen opgelost worden met de juiste voeding. Loop jij ook verloren in het aanbod van recepten, adviezen en producten? Wij vertellen je wat écht werkt.

Wij helpen je kiezen

 

Ben je niet zeker welke behandeling bij jou past? Heb je nog wat extra vragen over de werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jou.