BodySculptor Proefsessie

Je figuur is niet meer optimaal? 

Je wilt je huid verstevigen? 

Je wil een boost voor je metabolisme? 

Je wil 650 calorieën verbranden op 30 minuten? 

…. 

Dan is BodySculptor voor jou!

Kom kennismaken met deze behandeling met een GRATIS TESTSESSIE en krijg een persoonlijk advies  

BodySculptor: afslanken zonder sport of dieet 

BodySculptor is een moderne afslankmethode die draait rond het stimuleren van de lipolyse. Lipolyse is het proces waarbij je lichaam vet uit je vetcellen gaat halen en aanvoert voor verbranding. Een vertraagde lipolyse kan een reden zijn waarom je zelfs na een sportprestatie of dieet geen verschil ziet. Met andere woorden: Hoe beter je lipolyse werkt, hoe vlotter je afslankt. En daarbij helpen we de natuur graag een handje. 

Hoe werkt de BodySculptor-behandeling?

Je trekt een speciaal pak aan en gaat comfortabel liggen op de behandelingstafel. Er worden lage-frequentie-golven afgegeven op je lichaam. Dat voelt aan als een soort massage, maar terwijl jij ligt te genieten worden je spieren aan het werk gezet. Je ververbranding wordt gestimuleerd en vocht en afvalstoffen worden afgevoerd.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Omdat je metabolisme gestimuleerd wordt, kan je tot 650 kcal extra per dag verbranden. Uit medische studies blijkt bovendien dat je na een kuur van 12 behandelingen gemiddeld 1 tot zelfs 2 kledingmaten kwijt bent (wij werken met de nieuwste BodySculptor Reveal waar zelfs sneller resultaten zichtbaar zijn). Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling is er nog een opvallend verlies in centimeters. De lymfedrainage zorgt er bovendien voor dat vocht en afvalstoffen vlot worden afgevoerd. Hierdoor wordt je huid steviger en heb je minder last van zware of vermoeide benen. Wij raden voor een optimaal resultaat een kuur aan van 12 behandelingen (2 à 3 keer per week).

Na de behandeling

Zeker tijdens de eerste vier uur na een behandeling raden wij je aan om geen koolhydraten in te nemen. Op die manier kan je lichaam zich focussen op het verbranden van de vetten. Nog beter is om na een behandeling ook wat te gaan sporten, wandelen, of iets van beweging te doen. Zo gaat je lichaam nog meer vet verbranden. Ook is het belangrijk om voldoende water te drinken om zo de losgemaakte vetten en afvalstoffen af te voeren (minstens anderhalve liter).