Lichaamsverzorging

Lichaamsverzorging

Arrangementen geïnspireerd op oosterse geuren en rituelen voor een onvergetelijke wellnesservaring!

 

Lichaamsmassage

Lichaamsmassage

Een must voor iedereen, pure verwennerij voor uw lichaam. Gespannen spieren worden losgemaakt en de stress verdwijnt uit uw lichaam. Je batterijen worden weer helemaal opgeladen!

Afhankelijk van het seizoen worden onze massages aangevuld met hot stone, kaarsen, ...

 

Spray tanning

Spray tanning

Wilt u een mooie teint, maar daarbij geen zonbeschadiging oplopen? Spray tanning biedt de uitkomst voor een gezonde, snelle en egaal bruine huid. 

 

Ontharing

Ontharing

Bij Queen Seven kan je terecht voor verschillende ontharingen: De klassieke ontharing, met hars en de Suikerontharing. Je kan bij ons ook terecht voor een permanente ontharing, om zo permanent je haartjes kwijt te geraken

Witte tanden

Witte tanden

Dankzij het revolutionaire Whitening zijn prachtige  witte tanden voor iedereen weggelegd. Met behulp van een effectieve gel in combinatie met een ledlamp worden je tanden maar liefst twee tot negen tinten witter. 

Wimperlifting/botox

Wimperlifting/botox

Geef uw natuurlijke wimpers meer krul door een wimperlifting!

Bijna niemand heeft gekrulde wimpers van zichzelf en als u geen wimperextensions wilt of kan dragen is dit zonder twijfel dé behandeling! Na deze behandeling blijven uw wimpers ongeveer 5-6 weken gekruld en gelift. Het is afhankelijk van uw uitval van de natuurlijke haren.

Permanente make-up

Permanente make-up

Elke moderne vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien. Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!

Verven wimp./wenkb.

Verven wimp./wenkb.

Laat je ogen spreken met een wimperkleuring. Je ogen lijken meteen groter en de verf is bestand tegen water, transpireren, slapen, zwemmen. Je hebt jouw mascara niet meer nodig

Henna brows

Henna brows

Henna is het ideale product om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier in de verf te zetten. 

Wimperextensions

Wimperextensions

Laat je ogen spreken met een wimperlifting- en kleuring. Vergeet je wimperkrultang, want met een wimperlifting brengen we binnen 20 minuten je wimpers in een prachtige natuurlijke krul. Wil je toch nog iets extra? Kies dan voor een individuele wimperverlenging. 

Nagelstudio

Nagelstudio

Hou je van mooie verzorgde handen? Ook dan ben je bij Queen Seven aan het juiste adres. Vanuit onze ervaring en expertise zorgen wij dat je nagels er piekfijn uit zien. 

Pedicure

Pedicure

Een heerlijke behandeling waarbij gedurende 60min je voeten worden gescrubd, gemasseerd, genieten van een masker, … en afgewerkt worden met een leuke nagellak.

Manicure

Manicure

Een heerlijke behandeling waarbij gedurende 60min je handen worden gescrubd, gemasseerd, genieten van een masker, … en afgewerkt worden met een leuke nagellak.

Hydra Fusion

Hydra Fusion

Hydra Fusion is een aangename gelaatsbehandeling waar de focus ligt op het grondig reinigen en exfoliëren van de huid en het terug voeden van de huid.

LPG
LPG

LPG

Een LPG behandeling is een relaxerende behandeling. Door middel van  roterende cilinders wordt uw huid opgetild, gemasseerd, ontspannen. Dit levert een betere bloedsomloop en lymfedrainage op.

Microneelding

Microneelding

Microneedling is de revolutie in de behandeling van huidvernieuwing en geeft uitstekende resultaten bij huidveroudering waarbij vernieuwing van de huid gestimuleerd wordt.

Lumi8

Lumi8

Ontdek de wereld van Germaine de Capuccini. Het Spaanse topmerk heeft een uitgebreid productenlijn voor de dagelijkse verzorging van de huid. Met wel meer dan 400 producten kan het merk inspelen op elk specifiek probleem dat zich stelt op vlak van huidproblemen.

Kennismaking

Kennismaking

Op gebied van huidverbetering hebben wij een heel pakket aan behandelingen die wij aanbieden, om jou het beste te adviseren welke behandeling het meest geschikt is voor jouw probleem/doel…. Doe je best eerst onze Discovery treatment.

Huidanalyse

Huidanalyse

Bij Queen Seven kun je nu terecht voor een huidanalyse met high-tech analyse apparatuur. Dit toestel stelt ons in staat om nog beter de huidconditie te bepalen en kunnen we een volledig huidplan op maat samenstellen en tussentijds de vorderingen bijhouden.

Slim line

Slim line

DE nieuwste, technisch meest geavanceerde medische spa capsule.
Je moet het gewoon ervaren!
De slimline boost je metabolisme, versnelt de stofwisseling, ontgift, zorgt voor afslanking, activeert de bloedcirculatie, ... 

Contour wrap

Contour wrap

Ontgiftend en centimeterverlies.
Deze lichaamswrap is al jaren een remedie bij het ontgiften van je lichaam.

LPG

LPG

LPG® behandelingen, die net zoals een evenwichtige voeding of regelmatig sporten worden aanbevolen, sturen stimulansen naar de cellen die werken als “duwtjes” voor een optimale werking. 

Bodysculptor

Bodysculptor

Bodysculptor is een modern en efficiënte afslankende technologie. Er wordt gewerkt op het stimuleren van spieren (dit merk je niet) maar daardoor wordt de vetverbranding gestimuleerd en ga je een extra van 650kcal per dag gaan verbruiken. Je metabolisme gaat de hoogte in.

Cryo

Cryo

Cryo is de nieuwste methode om snel en langdurig ongewenst vet te verminderen op een zeer comfortabele en ontspannende manier.

Jezelf verwennen met

een schoonheidsbehandeling?

Queen Seven

Openingsuren

De behandelingen gebeuren steeds op afspraak. Je kan wel vrijblijvend bij ons terecht voor de aankoop van schoonheidsproducten. Hieronder vind je wanneer je bij ons terecht kan.

  • Maandag : Gesloten
  • Dinsdag : 8:00 - 20:00
  • Woensdag : 8:00 - 22:00
  • Donderdag : 8:00 - 20:00
  • Vrijdag : 8:00 - 19:00
  • Zaterdag : 9:00 - 17:00
  • Zondag : Gesloten