make-up - styling schoonheidssalon koningshooikt

Gelaatsverzorging

Bij Queen Seven zijn wij gespecialiseerd in huidverbeterende gelaats- en lichaamsverzorgingen in een ontspannende en rustgevende omgeving. Samen met u bekijken we alle noden van uw huid en adviseren wij de ideale thuisverzorging om zo de mooiste resultaten te bekomen.

Kom langs en ontdek uw schoonheidsbehandeling op maat! We verwelkomen u graag! Ervaar na elke behandeling de positieve energie en voel u weer volledig herboren.

 

Germaine De Cappuccino

Wij werken met de producten van Germaine De Capuccini. Deze producten werden reeds in 1964 in Spanje gecreërd door Carmen Vidal en staat intussen in de Top 5 van de internationale cosmeticamerken. De combinatie van natuurlijke ingrediënten en een steeds vernieuwende technologie maakt het mogelijk om telkens de beste producten op de markt te brengen.

Alle producten van Germaine de Capuccini hebben de 4 kwaliteitsnormen ISO-, ECO- en farmacienorm en de norm voor vermindering van CO2 uitstoot. Alle producten worden ook dermatologisch en microbiologisch getest.

manicure - schoonheidsinstituur Lier

Behandelingen

Elke behandeling gaat vooraf aan een huidanalyse én huidadvies voor thuis. Het epileren van de wenkbrauwen en bovenlip zijn inbegrepen)

U kan ook steeds uw gelaatsverzorging upgraden met kleuring van wimpers en/of wenkbrauwen of een extra oogverzorging,….

We kunnen ook extra gaan werken met de dermatech pen, microneedling. Een doeltreffende extra om de verjonging van de huid op een minimaal invasieve en natuurlijke wijze te stimuleren 

 

The experts (75min)

Gelaatsverzorgingen voor een zichbaar doeltreffend resultaat

Timexpert White 

Een huidvernieuwende verzorging voor de huid met hyperpigmentatie als gevolg van leeftijd, UV-straling, genetische of hormonale factoren, … Herstelt, voedt en corrigeert de aanmaak van melanine.

Excel Therapy O2

Producten gebaseerd op de intelligente werking van Cytokinen, die de behoefte van de huid detecteert en haar zelfregulerende en zelf beschermende werking teruggeeft. Een ware zuurstofkuur voor uw gelaat. Vertraagt het verouderingsproces en maakt uw huid glad, helder en zacht.

Hydracure

Een intensieve verzorging voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Versterkt de natuurlijke afweer tegen de tekenen van voortijdige veroudering.

HydracureTimexpert C+ (A.G.E.)

Levensenergie tegen veroudering. Vit. C+ is een natuurlijke antioxidant die de meest doffe en futloze huid weer doet stralen. Regenereert, hydrateert en brengt de huid in balans. Met extract van ume dat in staat is glycatie af te remmen.

Timexpert SRNS 

Deze globale antiagingsverzorging re-activeert het verdedigingsmechanisme van de huid en vertraagt de veroudering. Het anti-stressvermogen van de huid is uitgeput en kan door deze verzorging terug herleven en zacht en comfortabel aanvoelen. De huid herwint haar jeugdigheid!

Timexpert Rides 

De eerste behandeling ter wereld met een drievoudige werking, die de contracties van de huid neutraliseert, de expressielijnen opvult en de rimpels weer glad maken. Botoxeffect!

Timexpert Lift (IN) 

Geeft een opspannend effect en volume aan het gelaat. Ideaal om huidverslapping te voorkomen en bestrijden. De gelaatscontouren worden opnieuw scherper en het gelaat herwint haar jeugdigheid. Een natuurlijke face lift voor gelaat en hals.

Klassieke verzorging (60min)

Verzorgingen om het evenwicht te herstellen en de schoonheid te bewaren

Options (kort 30min) 

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend

Options basic 

Een klassieke verzorging om het evenwicht te herstellen en schoonheid te bewaren. Naargelang uw huidtype hydraterend, opspannend of zuiverend

So Delicate/B-Calm 

Een delicate, kalmerende verzorging voor de gevoelige tot zeer gevoelige en reactieve huid.

Purexpert 

Een gesofisticeerde gelaatsverzorging die een zuivere, egale huid onthult, openstaande poriën en onzuiverheden vermindert en de eerste rimpels voorkomt. Ook geschikt voor de gemengde tot vette huid.

Beauty In Fusion 

Een schoonheidsinfuus op maat voor elke leeftijd en behoefte.
30 jaar: Vitaliteit & Luminositeit
40 jaar: Stevigheid & Hydratatie
50 jaar: Voeding & Veerkracht

Royal Jelly 

Een voedende verzorging op basis van koninginnengelei, voor de huid die last heeft van externe agressies. Geeft het comfort en de zachtheid terug aan de doffe en vermoeide huid.

Naturae 

Een organische en biologische verzorging op basis van witte thee-extract, zonder siliconen, parabenen of kleurstoffen. Door de essentiële, voedende oliën wordt de huid intensief gehydrateerd. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en uw huid wordt beschermd tegen de vrije radicalen en vroegtijdige huidveroudering.

Oogverzorging

Upgrade uw gelaatsverzorging

Dermatech pen

Met de Dermatech Pen gaan we op een gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid maken, die een natuurlijke reactie van de huid uitlokken. Op deze manier kunnen we heel mooie resultaten bekomen op algemene anti-ging, vervagen van lijnen en rimpels, verbetering van de huidtextuur, minimaliseren van de poriegrootte, …

Glycocure Peeling

De ideale huid vernieuwende peeling voor de huid met onzuiverheden, onregelmatige pigmentatie, rimpels, expressielijntjes. De huid neemt vervolgens veel beter alle andere werkstoffen op.

Deeping Evolution Peeling

Extra dieptereiniging van uw huid.

Extra Serum 

Keuze uit een voedend, hydraterend, balancerend serum

Verven wimpers of wenkbrauwen 

Verven wimpers en wenkbrauwen 

 

Scrub van de benen en pakking

Firm & Tone Arms

Medische peeling AOX

Anti-aging therapie gebaseerd op de geavanceerde en exclusieve combinatie van 2 ingrediënten: Lactobionzuur en Ferulinezuur.

Voorkomt en behandelt

Voorkomt en behandelt schade aan de huid door zonlicht + Verlicht vlekken en egaliseert de teint + Verbetert de elasticiteit en de stevigheid van de huid + Verbetert microcirculatiestoornissen bij de gevoelige huid + Geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid + Hydrateert diepgaand

Bijhorend gelaatsconcentraat Pure Retinol 1.0

Intense celvernieuwing en krachtige antirimpelwerking

Medische peeling

Bijhorend collageen masker Vernieuwing en diepe hydratatie van de huid en zichtbare verbetering van soepel- en stevigheid. De verschillende peelings kunnen gecombineerd worden.

Balancing

Peeling in de vorm van een hydro-alcoholische oplossing op basis van salicylzuur en azelaïnezuur. Vooral geschikt om de vette huid met overmatige talgafscheiding, hyperkeratose, comedogene en inflammatoire acné te reguleren.

Photo-Age

Peeling in de vorm van een hydro-alcoholische oplossing op basis van salicylzuur, melkzuur en citroenzuur. Vooral voor veroudering niveau I-II, rokershuid, hyperpigmentatie en een doffe huid.

• Maakt de teint van de huid gelijkmatiger.

• Maakt de huid glad en vervaagt rimpels.

• Verbetert de helderheid en de textuur van de huid.

Anti-Aging

Peeling in de vorm van een waterige gel op basis van pyrodruivenzuur en melkzuur. Speciaal geschikt bij veroudering niveau III en IV, gemiddeld-ernstig, rimpels, verslapping en melasma.

• Maakt de huid glad en vervaagt rimpels.

• Verbetert de stevigheid van het gelaat.

• Vermindert hyperpigmentatie en maakt die lichter.