Huidanalyse

Bij Queen Seven kun je nu terecht voor een huidanalyse met high-tech analyse apparatuur. Dit toestel stelt ons in staat om nog beter de huidconditie te bepalen en kunnen wij een volledig huidplan op maat samenstellen en tussentijds de vorderingen bijhouden.

Veel huidproblemen beginnen in de diepere huidlagen en worden vaak na verloop van tijd pas zichtbaar. Het toestel brengt deze huidproblemen haarscherp in beeld. Zo kunnen we ook beter preventief werken aan het behoud van een gezonde huid.

Huidscan

Met deze geavanceerde huidscan kan ik de gezichtshuid, onder invloed van 6 verschillende licht-modi, bekijken en vastleggen. Het toestel maakt gebruik van speciale fluorescentie en gepolariseerd licht zodat eventuele huidproblemen meteen zichtbaar worden.


De resultaten die behaald worden tijdens de huidverbeterende behandelingen kunnen mooi in kaart worden gebracht door de foto’s naast elkaar te vergelijken.

Kenmerken

Met behulp van de verschillende lichtmodussen kunnen o.a. de volgende kenmerken zichtbaar worden gemaakt: pigmentatiestoornis, huidschade door zonlicht, hydratatie, talgklierproductie, droog of juist meer vette huid en zelfs acné huid, verstopte poriën, verhoorning, textuur van het huidoppervlak, roodheid, rosacea en couperose, huidirritatie.

Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek wordt het huidanalyse toestel ingezet zodat ik nog beter in staat ben in het adviseren van de juiste aanpak voor huidverbetering. Er wordt altijd gekozen voor de meest effectieve behandelingen en producten. Een zuivere en objectieve meting geeft jou vooraf de gewenste zekerheid dat je de juiste behandelingen en producten voor jouw huid hebt. 

Na deze geavanceerde huidscan ontvang je een huidadvies op maat waarna we samen starten aan het verbeteren van jouw huid!

Ik wil graag een afspraak maken