Behandelingen voor het gelaat

 

Maak hier een keuze uit onze gelaatsverzorgingen voor een stevige, zuivere en jong uitziende huid. Vraag ons gerust om meer advies of boek eenvoudig online je afspraak.

Ontvang hier je Huidvezorgings Checklist

  We respect your privacy. Unsubscribe at anytime.
  Powered By ConvertKit

  Kennismaking

   

  Krijg een professionele analyse en behandeling van jouw huid tijdens een gesprek met onze schoonheidsspecialiste.
   

  Huidanalyse

   

  Bij Queen Seven kun je nu terecht voor een huidscan met een hoogtechnologisch analyseapparaat. Zo weet je meteen hoe we jouw huid kunnen verbeteren.

  Hydro Facial

   

  Hydro Facial is een aangename gelaatsbehandeling waarbij we de huid grondig reinigen, dode huidcellen verwijderen en de huid opnieuw voeden.

  DTI

   

  Tijdens een DTI-behandeling bewegen we een applicator over je huid die ervoor zorgt dat je verzorgingsproduct beter tot in de kern van je huid kan indringen.

  LPG Endermolift

   

  Een Endermolift-behandeling is een huidmassage waarbij de lymfatische microcirculatie wordt verhoogd. Het resultaat is een natuurlijke lifting en verstrakking van de huid.
   

  LED Light

   

  LED-lichttherapie helpt tegen lijntjes, rimpels, acne, en littekens. Beloon jezelf met een ontspannend lichtbad onder onze LED-lamp en wandel buiten met een verkwikte huid. 

  Microneedling

   

  Microneedling is een natuurlijke manier om het verouderingsproces te vertragen. Door de huid gecontroleerd te beschadigen, stimuleren we de aanmaak van collageen en elastine.

  Make-up

   

  De juiste make-up kan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Bij ons kun je terecht voor dagmake-up, avondmake-up, bruidsmake-up en permanente make-up.

   

  DermaPlaning

   

  Wil jij graag fijnere poriën?
  Een mooie GLOW op je gelaat? 
  Wil jij kleine pigmentvlekken verminderen?

  Bio Peel Kruidenpeeling

   

  Wil jij een verbetering van je huidtextuur? 
  Beter herstel van je huid bij (onderhuidse) puistjes? 
  Een gladder huidtextuur? 

  Super Boost

  Wij helpen je kiezen

   

  Ben je niet zeker welke behandeling bij jou past? Heb je nog wat extra vragen over de werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jou.