Hydrafacial

HydraFacial™ = The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven.

Dat is HydraFacial™: een behandeling die onmiddellijke en langdurige resultaten oplevert die je ook écht kan zien en voelen.

Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

HydraFacial™ stappenplan

Stap 1: reiniging + peeling Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2: extractie + hydratatie Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3: insluizing + bescherming Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om een onmiddellijk stralende huid te bekomen.

De HydraFacial™ serums richten zich specifiek op huidproblemen zoals uv-schade, zwarte en witte puntjes, verwijde poriën, acne, pigmentvlekken, oneffen teint of textuur, vroegtijdige verouderingslijntjes en rimpels.

Herhaaldelijke behandelingen helpen om de gezondheid van de huid te herstellen.

De behandelmogelijkheden:

Platinum HydraFacial

Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Deluxe HydraFacial

Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken via boosters of ledlicht.

Age-Refinement: de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Radiance: de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.

Clarifying: verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de talgproductie af en doden de bacteriën.

Signature HydraFacial

Je huid wordt diep gereinigd, er worden extracties op uitgevoerd en ze wordt gehydrateerd door de superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

HydraFacial™ = Just the thing for you! 

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of hersteltijd.

De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet-irriterend en onmiddellijk effectief.

Het is de meest geliefde behandeling van vele film- en muzieksterren voordat ze de rode loper moeten betreden. Wist je dat het zelf behoort tot de favorieten van de koninklijke familie van Monaco!

Maar ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.