Maak jouw outfit af met perfecte gemanicuurde nagels.

Maak jouw outfit af met perfecte gemanicuurde nagels.

Perfect verzorgde nagels is toch wat we allemaal graag willen, niet ? Maar meestal hebben we er de tijd of het geduld niet voor om dit thuis zelf te doen. En laten we eerlijk zijn, de perfecte techniek om onze nagels van een prachtig kleurtje te voorzien beheersen we toch niet zo goed eigenlijk.

Graag deel ik wat tips over je best zelf jouw nagels verzorgt :

  1. Zorg dat jouw nagels proper zijn en al het vuil van onder jouw nagels verwijderd is
  2. Vijl steeds in 1 richting vijlen jouw nagels in de vorm die jij mooi vindt: rond afgelijnd, hoekig, puntig, …
  3. Start met een base coat (meestal doorschijnende nagellak)
  4. Breng daarna 2 dunne laagjes van jouw favoriete kleur aan
  5. Laat even drogen
  6. Eindig met een top coat (meestal doorschijnende nagellak)
  7. Wanneer jouw nagellak volledig opgedroogd is, verzorg je handen dan nog even met een zachte handcrème

Dit lijken simpele en snelle stapjes, maar vergis je niet, nagellak heeft wel wat tijd nodig om te drogen. Begin niet met allerhande “tante Kaat” tips en tricks om jouw nagels sneller te laten drogen…

Haarlak, haardroger of jouw nagels 10 minuten in ijskoud water dompelen helpen ab-so-luut NIET.

Denk je nu: echt waar, daar heb ik geen zin in. Of nog meer, daar kan ik nooit tijd voor maken met het huishouden en de kinderen die constant rondrennen….

Zoals je wel al weet is me-time een onderdeel van selfcare en is selfcare noodzakelijk om te blijven functioneren in de huidige rat race. Selfcare is doen wat je moet of wil doen om even tot jezelf te kunnen komen en te ontspannen. Dat kan een uitstapje met het gezin zijn of een date night met jouw partner, maar een goed is dit een momentje helemaal alleen voor jezelf, gewoon pure ontspanning.

Dan is een momentje bij de schoonheidsspecialiste wel mooi meegenomen natuurlijk. Dit is jouw moment van rust, ontspanning, een momentje enkel en alleen voor jou.

Bij Queen Seven dragen we graag bij tot dat me-time momentje en je kan bij ons terecht voor een, manicure, gellak en kunstnagels. Je kan volledig tot rust komen terwijl ik jouw nagels weer laat schitteren.

Zijn jouw nagels broos en breken ze vaak af? Dan zijn kunstnagels of gellak wel iets voor jou.

Kunstnagels worden vloeibaar bovenop je eigen nagels aangebracht, waardoor ze zich perfect naar de vorm van je vinger kunnen zetten. Wil jij langere nagels of stevigere nagels, dan zijn kunstnagels de ideale oplossing voor jou. Je hebt mooie verzorgde nagels gedurende 3 a 4 weken, daarna worden de nagels bijgewerkt of volledig vervangen door een nieuwe set.

Bovendien kan je bij kunstnagels ook de wondere wereld van nail art ontdekken en wat tierlantijntjes laten aanbrengen op jouw nagels zoals steentjes of een bloem.

 

Ben je niet zo een fan van kunstnagels maar wil je wel gedurende enkele weken de perfecte nagels ? Kies voor gellak, dit is de perfecte match voor jou. Gelish is de ultieme semipermanente nagellak die gedurende 2 à 3 weken houdt. Gelnagellak verstevigt jouw natuurlijke nagel zodat deze terug gemakkelijker groeien. De lak is ook steeds zeer gemakkelijk te verwijderen.

Wat je ook iets : manicure, gellak of kunstnagels, bij Queen Seven bezorgen we jou een uniek moment voor jezelf in een mooie, rustgevende omgeving.

Wil je graag schitteren met prachtige nagels tijdens de feestdagen? Dan kan je jouw afspraak online boeken.

Tot snel in ons schoonheidssalon.

 

Kelly