Ontharing

 

Ben jij het ook beu om je telkens opnieuw te moeten scheren? Kies dan voor één van onze slimmere oplossingen: ontharen met was, ontharen met suiker of permanente ontharing.

Ontharen met was

 

De klassieke ontharing met was is de snelste manier om tijdelijk te ontharen. Wist je dat haartjes na een professionele waxbehandeling drie tot wel zes weken wegblijven? Je kunt bij ons terecht voor zowel het boven- en het onderlichaam als het gelaat. Snel, makkelijk en met een langdurig resultaat. Gedaan met rondslingerende scheermesjes en vervelende snijwondjes! De haartjes komen zachter terug en je zal veel minder stoppels hebben. Een nadeel van de klassieke ontharing is het plakkerige gevoel.

 

 

Ontharing met suiker

 

Heb je een gevoelige huid? Kies dan voor ontharing met suiker. Suikerhars is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en bevat dus geen chemicaliën, geurstoffen of kleurstoffen. Het is een hypoallergeen product, dus je hebt geen last van huidirritatie of allergie. Eventuele restanten kunnen makkelijk met water worden verwijderd. De haartjes worden met de haargroeirichting uitgetrokken en breken dus niet af bij het verwijderen. De suiker geeft je een zijdezachte en gladde huid. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw suikerontharing.

Permanente ontharing

 

Voor onze permanente ontharing werken wij met VPL™ dit staat voor variable pulsed light. Dit gepatenteerd systeem werd ontdekt in Groot-Brittannië. Na jarenlang onderzoek bracht een team van medische laserspecialisten er een systeem op de markt dat sneller, veiliger en efficiënter is dan de klassieke ontharingslasers. De haartjes worden blootgesteld aan variabele lichtflitsen, waardoor ze uitvallen. Na de eerste behandeling zal een groot deel van de haartjes al verdwijnen. Van de haren die nog aan het groeien waren zullen nog weinig terugkomen. Bij permanente ontharing heb je gemiddeld acht behandelingen nodig voor dat je zo goed als haarvrij bent.

Maak een afspraak voor een intake gesprek en krijg een behandelplan op maat.

Het toestel waarmee we werken een heeft een grote update gekregen in Januari 2021 waardoor we nog betere resultaten kunnen verwezelijken.