Ontharing

Scheren is een tijdrovende dagelijkse bezigheid die bovendien wondjes en bultjes achterlaat. Wist je bijvoorbeeld dat dankzij een professionele waxbehandeling haartjes drie tot wel zes weken wegblijven?

Queen Seven doet zowel boven- en onderlichaam als ook het gelaat.

 

Permanente ontharing

VPL™ staat voor variable pulsed light en is een gepatenteerde naam en systeem van Energist Group uit Swansea, Groot-Brittannië. De UltraPlus VPL™ is immers het resultaat van jarenlange research, uitgevoerd door een team van medische laserspecialisten die er in geslaagd zijn om een beter, sneller, veiliger en efficiënter systeem op de markt te brengen dan de klassieke ontharingslasers en IPL-flashsystemen.

Na de eerste behandeling zal een groot deel van de haren uitvallen. Van de haren die in de groeifase waren zullen nog weinig haartjes terug komen.

 

ontharing - hars en sugar wax

Suiker ontharing

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke produkten.
Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure welness.

 

Ik wil graag een afspraak maken