Jouw schoonheidssalon in Koningshooikt

 

Stap binnen bij Queen Seven en voel de gejaagdheid van elke dag van je af glijden. Hier draait het om jou. Hoe ga jij jezelf verwennen vandaag? Met supervrouwelijke gelnagels? Met een verfrissende gelaatsverzorging? Of wil je liever een van onze afslankmethodes uitproberen? Wat je ook kiest, je stapt straks ontspannen en vol zelfvertrouwen weer naar buiten. Maak eenvoudig online een afspraak, of contacteer ons als je nog vragen hebt. We staan klaar om jouw schoonheid in de verf te zetten!

 

 

Ons team

 

Kelly – zaakvoerder & schoonheidsspecialiste

 

“Ik ben al meer dan tien jaar zaakvoerder van Queen Seven. Nagelstyling is mijn grootste passie, maar eigenlijk word ik gewoon gelukkig wanneer ik iemand zich mooi kan doen voelen. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe, innoverende schoonheidsbehandelingen. In 2019 behaalde ik mijn diploma als Skin Expert, en ook afslanking vind ik heel boeiend. Ondertussen is ons aanbod zo uitgebreid dat we onze klanten van kop tot teen kunnen doen stralen. En daar haal ik mijn voldoening uit. Ik leg nog elke dag mijn hart en ziel in elke behandeling.”

 

 

 

 

Marionne - schoonheidsspecialiste
 

Hallo, ik ben Marionne. Ik werk bij Queen Seven als allround beautyprofessional. Net als Kelly houd ik van alles wat met mooie nagels te maken heeft, maar ook voor gelaatsverzorgingen, huidbehandelingen en pedicures kun je bij mij terecht.”

 

 

 

Verwen jezelf, begin vandaag

 

 

 

 

 

Openingsuren

 

De behandelingen gebeuren steeds op afspraak. Je kan wel vrijblijvend bij ons terecht voor de aankoop van schoonheidsproducten. Hieronder vind je wanneer je bij ons terecht kan.

 

 

Maandag08:0020:00
Dinsdag08:0020:00
Woensdag11:0019:00
Donderdag08:0020:00
Vrijdag08:0019:00
Zaterdag09:0017:00