HiFu is ideaal voor jou als je:

 • Een jeugdige teint wil 

 • Een strakkere huid wil

 • Meer collageen aanmaak wil

 • Verbetering wil van je huidtextuur 

 • Als je er gezonder wil uitzien 

Wat is een HiFuFacial nu juist?  

Met deze geavanceerde technologie kunt u nu genieten van een stralende, jeugdige teint zonder het ongemak of de kosten van invasieve cosmetische behandelingen. 

Hifu voor gelaat is de nieuwste en meest effectieve manier om de tekenen van veroudering op uw gezicht aan te pakken, waardoor u er jonger en gezonder uitziet dan ooit tevoren.

Hifu voor gelaat werkt door middel van hoogfrequente geluidsgolven die diep in de huid doordringen. Deze geluidsgolven stimuleren de productie van collageen en elastine, twee belangrijke eiwitten die verantwoordelijk zijn voor het behoud van de stevigheid en elasticiteit van uw huid. Door deze eiwitten te stimuleren, helpt Hifu voor gelaat om de tekenen van veroudering te verminderen, zoals fijne lijntjes, rimpels en verslapping van de huid.

Boek nu je afspraak

Maar wat Hifu voor gelaat echt onderscheidt van de concurrentie, zijn de unieke kenmerken en voordelen die het biedt:

 1. Snelle en gemakkelijke behandeling:
  In tegenstelling tot andere cosmetische behandelingen die weken van hersteltijd vereisen, is Hifu voor gelaat een snelle en gemakkelijke behandeling die in slechts één sessie kan worden voltooid. Dit betekent dat u kunt genieten van de voordelen van een jeugdige teint zonder dat u uw dagelijkse routine hoeft te onderbreken.
 2. Natuurlijke resultaten:
  Hifu voor gelaat stimuleert de natuurlijke processen van uw lichaam om collageen en elastine te produceren, wat resulteert in een jeugdige teint die er natuurlijk uitziet en aanvoelt. In tegenstelling tot sommige invasieve cosmetische behandelingen, zult u er niet uitzien alsof u 'onder het mes bent geweest' - in plaats daarvan zult u er gewoon beter en jonger uitzien.
 3. Langdurige resultaten:
  Een van de grootste voordelen van Hifu voor gelaat is dat de resultaten langdurig zijn. Omdat de behandeling collageen- en elastineproductie stimuleert, blijft uw huid na de behandeling verbeteren in de weken en maanden na de behandeling. Dit betekent dat u kunt genieten van een jeugdige teint die maandenlang meegaat.
 4. Veilig en niet-invasief:
  Hifu voor gelaat is een veilige en niet-invasieve behandeling die geen snijden of hechtingen vereist. Dit betekent dat er geen risico is op littekens, infecties of andere complicaties die vaak gepaard gaan met invasieve cosmetische behandelingen.

Hifu voor gelaat is ontworpen om verschillende problemen met betrekking tot huidveroudering aan te pakken. Het kan gebruikt worden om de volgende problemen te behandelen:

 1. Fijne lijntjes en rimpels:
  Hifu voor gelaat kan helpen om fijne lijntjes en rimpels te verminderen door de productie van collageen en elastine in de huid te stimuleren. Dit kan leiden tot een gladdere, stevigere huid en een jeugdigere uitstraling.
 2. Verslapping van de huid:
  Door de stimulatie van de productie van collageen en elastine kan Hifu voor gelaat ook helpen bij het verminderen van de verslapping van de huid. Dit kan leiden tot een stevigere, meer gedefinieerde kaaklijn en een vermindering van de zichtbaarheid van hangende huid rond de nek en kaak.
 3. Verlies van volume:
  Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vaak volume en stevigheid, waardoor we er ingevallen en ouder uitzien. Hifu voor gelaat kan helpen bij het herstellen van verloren volume in het gezicht door de productie van collageen en elastine te stimuleren. Dit kan resulteren in een vollere, meer jeugdige uitstraling.
 4. Verkleuring en pigmentatie:
  Hifu voor gelaat kan ook helpen bij het verminderen van verkleuring en pigmentatie in de huid. Door de stimulatie van de productie van collageen en elastine, kan Hifu voor gelaat de textuur en kleur van de huid verbeteren, waardoor een meer egale, stralende teint ontstaat.

Kortom, Hifu voor gelaat kan gebruikt worden om een breed scala aan problemen met betrekking tot huidveroudering aan te pakken en kan helpen om de jeugdige uitstraling van uw gezicht te herstellen.

Ja! Ik wil een afspraak boeken

Prijslijst

Hifu Facial

HiFu Gelaat: dubbele kin en verstrakking €349
HiFu Gelaat: gelaat lift
€349
HiFu Gelaat: wangen en hals
€349
HiFu Gelaat: decollete verstrakking
€349
HiFu Gelaat: gelaat en decollete
€449
HiFu Gelaat: HydraFacial Bronze + Hifu
€469
HiFu Gelaat: Superboost Bronze + Hifu
€509

Veelgestelde vragen

Is een Hifu gelaat behandeling pijnlijk? 

De meeste mensen ervaren geen pijn tijdens een Hifu gelaat behandeling. U kunt echter wel een lichte prikkeling of warmte voelen terwijl de ultrasone golven de huid binnendringen. Als u zich zorgen maakt over eventuele ongemakken tijdens de behandeling, kan het helpen om dit vooraf met de specialist te bespreken.

Hoe lang duurt een Hifu gelaat behandeling? 

De duur van een Hifu gelaat behandeling kan variëren afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en uw specifieke behoeften. Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 30 en 90 minuten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig? 

Het aantal benodigde behandelingen kan variëren afhankelijk van uw specifieke behoeften en de mate van huidveroudering. Over het algemeen worden er tussen de 1 en 3 behandelingen aanbevolen, met een interval van 3-6 maanden tussen elke behandeling.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar? 

U kunt al enkele dagen na de behandeling resultaten zien, maar het kan enkele weken tot maanden duren voordat de maximale resultaten zichtbaar worden. De behandeling stimuleert de productie van collageen en elastine in de huid, dus de resultaten worden geleidelijk aan steeds beter.

Is er downtime na een Hifu gelaat behandeling? 

Nee, er is geen downtime nodig na een Hifu gelaat behandeling. U kunt direct na de behandeling terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten. Het kan wel zijn dat uw huid enigszins rood of gezwollen is na de behandeling, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele uren tot dagen.

Wie kan een Hifu gelaat behandeling ondergaan? 

Hifu gelaat is over het algemeen veilig voor de meeste mensen. Het wordt echter niet aanbevolen voor mensen die zwanger zijn, een pacemaker hebben, lijden aan een actieve huidinfectie of bepaalde huidaandoeningen hebben. Het is altijd raadzaam om uw medische geschiedenis en eventuele zorgen met uw specialist te bespreken voordat u een Hifu gelaat behandeling ondergaat.

Is Hifu gelaat veilig?

Ja, Hifu gelaat is over het algemeen veilig en niet-invasief. De procedure is goedgekeurd door de FDA en er zijn geen meldingen van ernstige bijwerkingen.

Hoe lang duurt een Hifu gelaat behandeling? 

De duur van een Hifu gelaatsbehandeling kan variëren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en uw specifieke behoeften. Over het algemeen duurt de behandeling tussen de 30 en 60 minuten.

Is er een herstelperiode na een Hifu gelaatsbehandeling? 

Nee, er is geen herstelperiode nodig na een Hifu gelaatsbehandeling. U kunt direct na de behandeling terugkeren naar uw dagelijkse activiteiten.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig voor het beste resultaat? 

Het aantal behandelingen dat nodig is voor het beste resultaat kan variëren, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Over het algemeen worden meerdere behandelingen aanbevolen voor het beste resultaat.

Doet een Hifu gelaat behandeling pijn?

Sommige mensen ervaren lichte ongemakken tijdens de behandeling, maar over het algemeen wordt een Hifu gelaat behandeling als comfortabel ervaren.

Wanneer zijn de resultaten van een Hifu gelaat behandeling zichtbaar? 

U kunt na de behandeling direct een verschil zien, maar het duurt meestal enkele weken tot maanden voordat het volledige resultaat zichtbaar is.

Hoe lang blijven de resultaten van een Hifu gelaatsbehandeling? 

De resultaten van een Hifu gelaatsbehandeling kunnen tot 1-2 jaar aanhouden, afhankelijk van uw leeftijd, huidtype en levensstijlfactoren zoals blootstelling aan de zon en roken.

Wie komt in aanmerking voor een Hifu gelaatsbehandeling? 

Iedereen die tekenen van huidveroudering vertoont, kan in aanmerking komen voor een Hifu gelaat behandeling. Het is echter belangrijk om een consultatie te ondergaan om te bepalen of de behandeling geschikt is voor uw specifieke behoeften.