Spray tanning

Wilt u een mooie teint, maar daarbij geen zonbeschadiging oplopen? Spray tanning biedt de uitkomst voor een gezonde, snelle en egaal bruine huid. Afhankelijk van uw huidtype en de nabehandeling geniet u zes tot tien dagen van een stralende teint. Voor optimaal resultaat en een diepere kleur adviseren wij drie tot vijf behandelingen. 

U wordt mooi bruin zonder de schadelijke UV-straling van de zon of zonnebank. Daarbij loopt u geen gevaar op het risico van huidkanker, huidverbranding, celveroudering en rimpels. De lotion kleurt mooi en natuurlijk bruin op uw eigen pigment.

Timing

Als u een spraytan behandeling boekt voor een bepaald feestje, vakantie, … doet u dit best 2 à 3 dagen ervoor dan hebt u het mooiste resultaat. Bv u moet op zaterdag naar een feest kom dan voor uw spraytan op woensdag of donderdag.

Als u regelmatig een spraytan behandeling boekt wordt uw kleur steeds dieper en blijft uw kleur ook steeds langer.

 

Voorbereiding

Op de dag van uw behandeling niet scheren, waxen of scrubben. Breng ook op de dag zelf geen crèmes meer aan. Scrub gelaat en lichaam grondig de dag voor uw behandeling en zorg voor een goede gehydrateerde huid.

Scheren: 8uur voor uw afspraak met een scherp scheermesje.Harsen: minimaal 2 dagen voor uw afspraak

Gebruik voor te scrubben liefst onze speciaal ontwikkelde scrubhandschoen  Step 1 (herbruikbaar) (€8,95) 

Verwijder make-up voor uw behandeling (mascara, lippenstift is geen probleem)

Zorg voor losse kledij voor na de spraytanning.

Nazorg

Wacht minstens 4uur na de behandeling met douchen, zwemmen of baden. Denk hierbij ook aan regen, geen afwas doen, uw handen niet wassen, sporten, …

Na 4 uur (of langer) gaat u douchen en merkt u dat er kleur afkomt dit is perfect normaal. Dit is als het ware het overtollige wat uw huid niet meer opneemt. 

Overal waar water komt stopt het proces van bruinen. Komt u toch toevallig in aanraking met water dan moet u het proces overal stoppen door u snel te gaan afspoelen met water.

Je kleur langer behouden?! Ga na het douchen ook niet te enthousiast met de handdoek over uw huid wrijven maar “dep” u droog.

 

Nazorg producten

Gebruik onze nazorg producten voor een langere houdbaarheid van uw bruine kleur: 

Dermud Nourishing body cream, hydraterende en voedende body crème

Onze zelfbruiners van He-Shi voor thuis, zo blijft je bruin langer. Voor elk huidtype, elk doel hebben wij wel een zelfbruiner.

Tanning glove (€6,00) (voorkomt vlekken/strepen bij het gebruik van de tanning spray)

 

FAQ

Een veel gestelde vraag is gaat het afgaan op mijn witte kleding/trouwkledij?

Dat kan maar hoe beter uw voorbereiding is hoe minder dit gaat zijn. Dus hier is vooral het regelmatig scrubben van uw huid, het hydrateren van uw huid met de juiste producten SUPER belangrijk.

Waarom gaat het dan wel soms af?

Als u op vakantie gaat en u bent goed gebruind van de zon maar u hydrateert of scrubt uw huid niet dan gaat u ook als je een wit kledingstuk aandoet op een warme dag vlekken kunnen krijgen dit zijn de dode huidcellen (die op deze moment dan bruin zijn) die op uw kleding zitten.

Maar als u goed voorbereidt dan is dit tot een absoluut minimum te beperken.

Ik wil graag een afspraak maken