Wimper- of wenkbrauwkleuring

 

De kleur van je wimpers en je wenkbrauwen zijn erg bepalend voor je gezicht. Donkere wimpers en mooi gedefinieerde wenkbrauwen geven je een sprekende oogopslag. Heb je geen zin om elke dag met mascara en wenkbrauwpenseel aan de slag te gaan? Dan is een kleuring van je wimpers en/of wenkbrauwen iets voor jou.

 

 

Wimperkleuring

 

Met een wimperkleuring lijken je ogen meteen groter. De verf is bestand tegen water, transpireren, slapen en zwemmen. Je hebt je mascara niet meer nodig. Ideaal wanneer je op vakantie vertrekt, maar laten we eerlijk zijn: eigenlijk het hele jaar door! Wil je nog meer effect? Combineer de kleuring dan met een wimperlifting om ook meteen je wimpers te krullen!

Wenkbrauwkleuring

 

Een wenkbrauwkleuring laat je wenkbrauwen meer uitkomen. Op die manier wordt je gelaat veel expressiever. Bij een wenkbrauwkleuring verven we de haartjes van de wenkbrauwen, niet de onderliggende huid. De kleur blijft een 4-6 weken zitten.

 

Goed om weten: de dag van de kleuring is het resultaat altijd donkerder dan de dag erna. Dat komt omdat er altijd een klein beetje kleuring op de onderliggende huid terechtkomt. Na een goede wasbeurt van de wenkbrauwen is dit weg. Bonustip: Wil je langer plezier van je geverfde wenkbrauwen? Dan moet je eens denken aan henna brows!