Resultaat na één BioSlimming behandeling

 • 93% Egalere huid

 • 97% Strakker

 • 86% Steviger

 • 74% Slanker

De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

BIOSLIMMING is wetenschappelijk bewezen en heeft prijzen gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste huid verstrakkende behandeling en beste thuis programma voor het hele lichaam.

Boek nu je afspraak

SALONBEHANDELING

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 24 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de huid penetreren en therapeutisch werken op cellulair niveau. Bioslimming zorgt voor:

 • Ultime detox
 • Verbeteren van de bloedcirculatie
 • Versnellen vet verbranding
 • Stimuleren van de lymfe en vochtafvoer
 • Aanmaak collageen en huidversteviging
 • Vitamine, minerale, enzymen en aminozuren

Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulite behandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren.

Ja! Ik wil een afspraak boeken

Prijslijst

BioSlimming

1 beurt 30 minuten €65
1 beurt 45 minuten
€90
12 beurten 30 minuten (€45/sessie)
€600
12 beurten 45 minuten (€49/sessie) €900
20 beurten 30 minuten (€30/sessie) €699
20 beurten 45 minuten (€35/sessie) €999
4 beurten 30 minuten (€55/sessie) €240
4 beurten 45 minuten  €340
8 beurten 30 minuten €440
8 beurten 45 minuten €640

Veelgestelde vragen

WERKT DE BODYSCULPTOR OP HUIDVERSTEVIGING?

Deze techniek is ook aangewezen voor vrouwen die alleen op zoek zijn naar huidversteviging. BodySculptor biedt hen een duidelijke verbetering van de elasticiteit, de kwaliteit en de vorm van de huid. Dit zowel voor het lichaam als voor het gelaat, kin en hals.

VERLOOP VAN DE BEHANDELING?

BodySculptor is echt genieten. U wordt geholpen om plaats te nemen in de BodySculptor, daarna is het wegdromen terwijl het pak zijn werk doet, heerlijk genieten van de masserende bewegingen en dit ongeveer 30 min. Één kuur zijn 12 beurten.

De resultaten met de BodySculptor zijn duurzaam. Toch adviseren wij om je kuur 1 à 2 keer per maand te onderhouden. Dit kan bijvoorbeeld door een 20 beurtenkaart te nemen na de geadviseerde kuren.

VOOR WIE IS DE BODYSCULPTOR GESCHIKT? 

Voor iedereen die slank en gezond door het leven wil. Voor zowel mannen als vrouwen. Op leeftijd staat geen grens, de resultaten zijn overtuigend.

Er is geen enkel onwenselijk neveneffect, ook niet voor personen op hogere leeftijd of met problemen van metabolische aard.

Alleen voor mensen met een pacemaker en zwangere dames is het niet aangeraden om in de BodySculptor plaats te nemen.

WELKE RESULTATEN ZIJN TE VERWACHTEN?

Na allerhande medische studies kwam men tot volgend besluit:

“Het gemiddelde verlies in centimeters op het lichaam, na een kuur van 12 behandelingen, bedraagt ongeveer 2 kledingmaten.”

Zelfs 15 dagen na de laatste behandeling blijkt dat er nog een significant centimeterverlies is.

BODYSCULPTOR BIEDT DUS EEN CONCREET EN DUURZAAM RESULTAAT?

Bodysculptor werkt zeer gericht en geconcentreerd op alle probleemzones maar kan elke probleemzone gelijktijdig behandelen. Volgens de persoonlijke behoeften zal de BodySculptor werken op zowel…

GELAAT – KIN – HEUPEN – TAILLE – ARMEN – DIJEN – KUITEN – KNIEEN

Hoe werkt een kuur? 

Het is uiteraard aangewezen om altijd een voeding erop na te houden die bestaat uit gezonde ingrediënten en een regelmatig eetpatroon.

​Het consumeren van voeding draagt uiteraard bij tot een actieve stofwisseling maar weliswaar met de verstandhouding dat de inname van calorieën in verhouding dienen te zijn met het verbruik van het lichaam.

​Het lichaam wordt uiteraard zwaarder als het meer consumeert dan verbruikt. En het wordt lichter als er minder wordt geconsumeerd dan verbruikt. Helaas is het niet zo simpel!

En plots echt niets meer eten of daardoor dan ook onregelmatig eten is uiteraard ook niet de bedoeling. Indien jouw lichaam naast centimeters ook best wel enkele kilootjes mag verliezen adviseren we zeker en vast dit met de coach te bespreken.

Moet ik extra bewegen?

Bij BodySculptor draait uiteindelijk 95% rond het opnieuw stimuleren van de natuurlijke lipolyse. Uiteraard kan men met beweging alleen alsook de lipolyse opnieuw stimuleren.

Dit gebeurt dan doordat het lichaam meer verbruikt dan er geconsumeerd wordt. En ook omdat je meer spiermassa ontwikkelt. Een hogere spiermassa is een hoger verbruik voor het lichaam. Niettemin is het jammer genoeg allemaal niet zo eenvoudig.

En leeftijd en levenswijze kunnen ook de lipolyse vertraagd hebben waardoor de resultaten vaak onder de verwachting liggen. Zeker in verhouding met de geleverde inspanningen.

SPORT OF INTENSIEF BEWEGEN

​Tijdens een training verbruikt het lichaam eerst de brandstof die aanwezig is in de bloedcirculatie. Dit wil zeggen dat de vetten die je graag wilt zien verdwijnen eigenlijk niet worden verbrand tijdens de training. Immers pas na 20 à 30 minuten afhankelijk van persoon tot persoon en van nog een aantal andere zaken in het lichaam echt pas bezig met vetten verbranden. Het zal altijd eerst de koolhydraten aanspreken.

Een training vergt veel moeite en is vaak ook belastend. Zeker voor iemand die al lang geen sport meer beoefend heeft. Ook hierbij gelden strikte aanpassingen aan de voedingsgewoonten en de levensstijl. Veelal is dit moeilijk vol te houden en zijn de resultaten op het niveau van afslanken vaak ook teleurstellend. Voor de duidelijkheid promoot BodySculptor uiteraard sport! Maar sport is voor mensen die hiermee snelle resultaten wensen vaak erg belastend en teleurstellend!

​Dagelijkse beweging, wandelen of mild bewegen! Natuurlijk kan je ook zonder intensieve sport meer gaan bewegen. Fietsen, wandelen, trappen,… maar ook poetsen, in de tuin werken,… het zijn allemaal leuke manieren om extra te bewegen!

Invloed van biostimology op de huid? 

De unieke golflengte waarvan Biostimology® gebruikmaakt heeft een invloed op de onwillekeurige spieren.Elk bloedvat in het lichaam bevat onwillekeurig spierweefsel en uiteraard bestaat de huid uit tal van bloedvaten.

De specifieke werking van deze therapie zorgt er dus voor dat de dermale lagen van de huid een betere doorbloeding krijgen maar alsook een betere ontlasting van de afvalstoffen.

​De behandeling met Biostimology® biedt aldus een indrukwekkend resultaat wat betreft huidverbetering en -versteviging.

​Een zachtere, strakkere en frissere huid!

Is bodysculptor veilig? 

Ja alles is medisch getest en wordt ook door artsen gebruikt in bepaalde ziekenhuizen zelfs om obesitas te behandelen

Hoe lang duurt een BodySculptor behandeling? 

30 tot 45 minuten 

Is er sprake van ongemak of pijn tijdens een behandeling?  

Neen! Integendeel zelfs veel van onze klanten vallen zelfs in slaap

Zijn er contra-indicaties?  

Nee.

Hoeveel sessies heb ik nodig?  

Het is mogelijk om een kuur te doen van 4, 8, 12, 20 sessies.

Wij raden meestal de kuur van 12 of 20 sessies aan om te starten omdat je dan meteen mooi kan opstarten om mooie resultaten te bekomen

Zijn er bijwerkingen van BodySculptor?  

Je goed voelen, als dat een bijwerking is ;-) 

Is er downtime na een BodySculptor behandeling?  

Nee, je kan meteen je dagdagelijkse bezigheden terug hervatten 

Helpt BodySculptor bij cellulitis? 

JA! Zelfs heel goed omdat we naast de vetverbranding ook werken op het afvoeren van afvalstoffen. 

Is er iets wat ik moet doen de dag van de behandeling?  

Wij raden aan om: 

 • Tot 4u na de sessie geen koolhydraten te consumeren
 • Tot 2u na de sessie niet te eten 
 • Na elke sessie een groot glas water te drinken 
 • Te bewegen na een sessie
 • In het algemeen een gezond en evenwichtig eetpatroon aan te. Houden. 

BioSlimming in de media

 • Meerdere gewonnen awards