Met de contour wrap ga je onmiddellijk een verlies van centimeters krijgen door de detox van je lichaam.  Wil jij ook eens je lichaam ontdoen van alle gifstoffen?  Dan is de Contourwrap de ideale behandeling 

Wat is Contourwrap nu juist?  

Met de contourwrap gaan we je lichaam helemaal inwikkelen met onze klei oplossing. 

Deze behandeling is van oorsprong een therapeutische behandeling die door een Amerikaanse dokter werd bedacht. In eerste instantie als medische behandeling voor lever- en nierpatiënten.  

Boek nu je afspraak

Deze lichaamspakking op basis van zeeklei gaat ervoor zorgen: 

 • Dode huidcellen worden verwijderd 
 • De huid wordt gereinigd 
 • Het lichaam wordt ontgift 
 • De huid wordt verstevigd 
 • Cellulitis wordt verminderd
 • Probleemzones worden aangepakt 
 • Garandeert een groot en blijvend centimeterverlies 
 • Ideaal aan start van een vermageringskuur 
 • Ideale voorbereiding voor een vakantie of een feestje 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk

We gaan indien gewenst je eerst opmeten. Vervolgens gaan we met de elastische bandages die gedrenkt zijn in de zeeklei oplossing je lichaam helemaal inpakken. 

De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag zijn opgestapeld worden sterk aangetrokken door deze warme pakking en verlaten langs deze weg het lichaam.  

De pakking voelt comfortabel aan en na een uurtje relaxen gaan we de windels weer verwijderen.  

De huid voelt zijdezacht aan en de overtollige klei blijft in de poriën van je huid zitten.  Op deze manier kan het nog enkele dagen verder werken. 

Ja! Ik wil een afspraak boeken

Na een behandeling met de contour wrap ga je voelen dat je je 

 • Fitter voelt

 • Meer ontspannen voelt

 • Strakker voelt

 • Kleding terug beter past

 • Zelfzekerder voelt

Prijslijst

Contourwrap

Losse beurt excl opmeting €80
Losse beurt incl opmeting
€85
3 beurten excl opmeting
€225
3 beurten incl opmeting €240

Veelgestelde vragen

Wordt het cm-verlies werkelijk gegarandeerd? 

Ja! De contourwrapbehandeling garandeert u een cm-verlies van minimum 15 cm na de eerste behandeling, of u hoeft deze niet te betalen. Ook wordt er gegarandeerd dat deze 15 cm er af blijven tot 30 dagen na de eerste behandeling, zoniet wordt u een gratis behandeling aangeboden. U heeft dus niets te verliezen, buiten de centimeters natuurlijk! 

Hoeveel zal ik verliezen? 

Het aantal verloren centimeters varieert van persoon tot persoon. U verliest gegarandeerd 15 cm bij de eerste behandeling, maar het gemiddelde cm-verlies is 20-35 cm. Om het maximale cm-verlies te bekomen wordt een reeks van 3 behandelingen aangeraden, zo kan u tot ongeveer 63 cm verliezen. Dus is het niet ongewoon om een volledige kledingmaat te verliezen. 

Ik ben juist bevallen, zal contour wrap werken bij mij? 

Zolang u 6 weken wacht na een gewone bevalling en ongeveer 6 maand (vraag uw dokter om advies) na een keizersnede is contourwrap volkomen veilig. En is het een heel goede behandeling om de buste en buik terug te verstevigen, alsook om striemen te verzachten. 

Is het veilig tijdens de periode van borstvoeding? 

Ja, het is volkomen veilig om een contourwrapbehandeling te krijgen tijdens deze periode. De warme bandages worden rond de borsten gewikkeld en dit kan de aanmaak van de melk lichtjes stimuleren. Maar de klei kan in geen geval kwaad voor de melk. Moest u overgevoelig zijn in deze zone, kan u aan de therapeut vragen om de bandages daar niet te hard aan te spannen, of om op die zone geen bandages aan te brengen. Bij die keuze kan wel geen 15-cm garantie gegeven worden, maar dit zal het algemene cm-verlies op de rest van het lichaam niet beïnvloeden. 

Ik ben zwanger, is de contourwrapbehandeling veilig voor mij? 

Jammer genoeg is zwangerschap 1 van de 3 contra-indicaties. Nadien is het wel een geschikte behandeling. 

Komen de centimeters er terug bij als ik water drink? 

Nee, in tegenstelling tot vele ander centimeterverlies behandelingen werkt UCW Classic niet op vochtverlies om het opmerkelijke cm-verlies te bekomen. U wordt aangeraden om veel water te drinken na de behandeling om zo het ontgiftingsproces en het cm-verlies te bevorderen. 

Kan ik meer dan 1 behandeling ondergaan? 

Ja, om een maximaal cm-verlies te bekomen wordt een reeks van 3 behandelingen (met een tussentijd van 7-10 dagen) aangeraden. Het cm-verlies is cumulatief en het gemiddelde verlies na een volledige reeks bedraagt ongeveer 63 cm. 

Hoe lang blijven de resultaten? 

Het eerste verlies van 15 cm blijft 30 dagen, op voorwaarde dat u niet bijkomt en dat u de nabehandelinginstructies opvolgt. Resultaten blijven meestal langer, dit hangt natuurlijk af van uw levensstijl. U kan nog betere resultaten boeken door een reeks van 3 opeenvolgende behandelingen te laten doen. 

Komen de centimeters er gewoon terug bij na 30 dagen? 

Dit hangt voornamelijk af van uw levensstijl. Bij sommige mensen, die een actief en gezond leven leiden, komen de centimeters er zelfs nooit meer bij. De resultaten van een contourwrapbehandeling kunnen ook de onmiddellijke aanzet zijn tot een gezondere manier van leven. 

Verlies ik gewicht met de Contour Wrap? 

Het gewichtsverlies is verwaarloosbaar, daar er tijdens de behandeling toxines verwijderd worden, en geen vet. Door het gegarandeerde cm-verlies kan u wel na 3 behandelingen tot een volledige kledingmaat verliezen. 

Hoeveel behandelingen kan ik laten doen? 

Om het maximale verlies te bekomen wordt een reeks van 3 opeenvolgende (met een tussentijd van 7-10 dagen) aangeraden. Na een reeks (van meestal 3-4 behandelingen) wordt een onderhoud (van 1 behandeling om de 2 maanden) aangeraden. 

Om de hoeveel tijd kan ik een behandeling krijgen? 

Om de 7-10 dagen kan u in principe een behandeling ondergaan (dit in een opeenvolgende reeks van 3 behandelingen). De therapeut zal met u samen bekijken wat voor u het meest geschikte behandelschema is. 

Verlies ik enkel gewicht door het zweten? 

Nee. Het cm-verlies is het resultaat van de combinatie van de werkzame bestanddelen van de klei en de bandages gebruikt tijdens de behandeling. Warme kleibandages worden gebruikt om de behandeling aangenaam te maken, maar ook om de klei beter in de huid te laten indringen, dus niet om zweten te veroorzaken. 

Zijn er neveneffecten bij een contourwrapbehandeling? 

Het is een sterke ontgiftingsbehandeling, daardoor is het belangrijk om voldoende water te drinken (verschillende dagen) na de behandeling. Als u veel thee, koffie en frisdranken blijft drinken, kan u een lichte vorm van hoofdpijn krijgen. Als u alle nabehandelingsinstructies goed opvolgt en weinig koffie/frisdranken drinkt, is er geen enkel probleem.