Heb jij ook last van

 • Heb je een doffe huid?  

 • Heb je last van fijne lijntjes en rimpels?  

 • Heb je last van pigmentvlekken? 

 • Heb je last van acne/onzuiverheden & ongewenste haartjes? 

Dan kan de Dermaplaning behandeling je zeker helpen!

Wat is dermaplaning precies?

Dermaplaning is een unieke en innovatieve behandeling die zich onderscheidt van andere huidverzorgingsbehandelingen. Het is een veilige en effectieve methode die een direct zichtbaar resultaat biedt.

Dermaplaning is een veilige en effectieve methode om de huid te verzorgen. Het is een must-have behandeling voor iedereen die op zoek is naar een stralende en gezonde huid. Onze professionele en ervaren specialisten kunnen je helpen bij het verkrijgen van de gewenste resultaten en een onvergetelijke ervaring. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek zelf de unieke voordelen van Dermaplaning!

Boek nu je afspraak

Enkele unieke voordelen van Dermaplaning

 • Verwijdert dode huidcellen en bevordert celvernieuwing:
  Dermaplaning is een methode om de bovenste laag van dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor wordt de celvernieuwing gestimuleerd en kan de huid ademen. Dit resulteert in een stralende en gezonde huid.
 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels:
  Dermaplaning kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes en rimpels door de dode huidcellen te verwijderen die deze tekenen van veroudering kunnen verergeren.
 • Vermindert pigmentvlekken:
  Dermaplaning kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken en donkere plekken op de huid door de bovenste laag van de huid te exfoliëren en de aanmaak van nieuwe, gezonde cellen te stimuleren.
 • Verbetert de opname van huidverzorgingsproducten:
  Na Dermaplaning is de huid beter in staat om huidverzorgingsproducten op te nemen. Dit betekent dat de producten die je gebruikt na een behandeling effectiever zijn en betere resultaten bieden.
 • Verwijdert ongewenste haartjes:
  Dermaplaning verwijdert ook ongewenste haartjes op het gezicht. Dit zorgt voor een gladde en zachte huid.

Een Dermaplaning behandeling is een veilige en effectieve manier om de bovenste laag dode huidcellen en donshaartjes van het gezicht te verwijderen. De behandeling wordt uitgevoerd door een getrainde huidspecialist en bestaat uit de volgende stappen:

 1. Reiniging: We beginnen met het reinigen van het gezicht om alle make-up, vuil en overtollige olie te verwijderen.
 2. Voorbereiding: Vervolgens wordt een speciale crème of gel aangebracht om de huid voor te bereiden op de behandeling.
 3. Dermaplaning: we gebruiken een speciaal ontworpen steriel mesje om de bovenste laag van de huid voorzichtig af te schrapen. Dit proces verwijdert dode huidcellen, vuil en donshaartjes van het gezicht.
 4. Kalmeren: Na de behandeling wordt de huid gekalmeerd en gehydrateerd met een rustgevende crème of serum.
 5. Bescherming: Tot slot wordt er een zonnebrandcrème aangebracht om de huid te beschermen tegen de zon en om de resultaten van de behandeling te optimaliseren.

De gehele behandeling duurt doorgaans ongeveer 30-60 minuten en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. Na de behandeling kan je huid er tijdelijk rood en gevoelig uitzien, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot een dag.

Ja! Ik wil een afspraak boeken

Wist je ook dat we Dermaplaning heel vaak combineren met de HydraFacial behandeling?

Ik wil ook een Hydrafacial behandeling

Prijslijst

Dermaplaning

Veelgestelde vragen

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een non-invasieve huidbehandeling die de bovenste laag dode huidcellen en donshaartjes van het gezicht verwijdert door middel van een steriel mesje.

Is Dermaplaning veilig?

Ja, Dermaplaning is over het algemeen veilig en effectief als het wordt uitgevoerd door een getrainde en gecertificeerde huidspecialist.

Is Dermaplaning geschikt voor alle huidtypes?

Dermaplaning kan worden uitgevoerd op alle huidtypes, maar het is belangrijk om een professionele huidspecialist te raadplegen voordat je de behandeling ondergaat om te bepalen of het geschikt is voor jouw huidtype en specifieke huidproblemen.

Doet Dermaplaning pijn?

Dermaplaning is over het algemeen pijnloos en veroorzaakt geen ongemak. De meeste mensen ervaren alleen een licht schrapend gevoel op de huid tijdens de behandeling.

Is er downtime na een Dermaplaning behandeling?

Er is meestal geen downtime na een Dermaplaning behandeling. De meeste mensen kunnen direct na de behandeling hun normale activiteiten hervatten. Het is wel belangrijk om de huid gedurende enkele dagen na de behandeling te beschermen tegen de zon en agressieve huidverzorgingsproducten te vermijden.