Waarom een pedicure iets voor jou kan zijn:

  • Een pedicure kan helpen bij het voorkomen van nagelziekten en -aandoeningen. Daarnaast kunnen pedicures voetaandoeningen zoals eelt en likdoorns behandelen.

  • Esthetiek: Pedicures kunnen je voeten en nagels er mooier laten uitzien. Ze kunnen nagels knippen en vormen, dode huid verwijderen, en nagels lakken met nagellak of een gellak

  • Ontspanning: Een pedicure kan een ontspannende ervaring zijn. Je loopt erna weer op wolkjes.

  • Voorkomen van verdere problemen: Als je een ingegroeide teennagel of een andere pijnlijke aandoening hebt, kan een pedicure dit professioneel behandelen, waardoor ernstigere problemen kunnen worden voorkomen.

Wat is het verschil tussen een gewone en een medische pedicure?

Het belangrijkste verschil tussen een gewone (medische) pedicure en een Queen Seven (spa) pedicure heeft te maken met het niveau van luxe en ontspanning dat bij de behandeling is betrokken. 

Een Queen Seven pedicure gaat verder dan de basisvoet- en nagelverzorging en bevat extra's zoals voetbad, scrubs, vochtinbrengende behandelingen, maskers, aromatherapie. 

Onze Queen Seven pedicure is gericht op verwennerij en ontspanning, en het verwijderen van problemen. Terwijl medische pedicures meer gericht zijn op de gezondheid en het welzijn van je voeten.

Boek nu je afspraak

Prijslijst

Pedicure

Queen Seven pedicure + gellak full color €70
Medische pedicure + gellak full color
€45
Gellak op tenen full color
€40
Medische pedicure €30
Queen Seven pedicure met lak €60
Queen Seven pedicure + gellak french €75
Medische pedicure + gellak french €50
Gellak op tenen french €45
Lakken incl flesje nagellak €11
Lakken met eigen flesje nagellak €6