Tanden witten

Je tanden zijn een weerspiegeling van je dagelijkse gewoontes. Ze zijn bijzonder gevoelig voor invloeden zoals het drinken van koffie en thee, en roken, die geleidelijk aan verkleuring kunnen veroorzaken. 

Afhankelijk van je individuele levensstijl kan deze verkleuring bij sommige mensen meer opvallen dan bij anderen. Bovendien spelen factoren als leeftijd en genetische aanleg een rol in de kleur en gezondheid van je gebit. Voor sommigen kan een minder aantrekkelijk gebit zelfs een bron van ongemak zijn, waardoor ze zich schamen om te lachen.

Pluspunten van een non-peroxide behandeling

 • Dankzij de afwezigheid van peroxide ervaar je geen pijn of gevoeligheid tijdens of na de behandeling.

 • Het is volledig veilig voor je tandvlees en tanden

 • Je tanden worden in slechts een uur opgefrist.

 • In plaats van een onnatuurlijke lichtgevende witheid, behouden je tanden een subtiele en natuurlijke kleur.

 • Ten opzichte van bleken met peroxide is deze behandeling aanzienlijk voordeliger.

Wil je een stralender resultaat?

Onze behandelingen zijn veilig voor je tandglazuur, waardoor je ze zo vaak kunt herhalen als je wilt. Houd er echter rekening mee dat we niet voorbij je natuurlijke tandkleur kunnen gaan. Dit garandeert dat je tanden nooit te wit worden, wat resulteert in een altijd natuurlijk ogend resultaat.

Veelgestelde vragen over tanden witten

Hoeveel witter worden mijn tanden?

De mate van verlichting van je tanden is afhankelijk van je levenswijze. Met onze basisbehandeling kun je rekenen op een verbetering van gemiddeld vier tinten, terwijl de premiumbehandeling een verheldering van acht tinten biedt. 

Hoe lang blijft het effect zichtbaar?

De duurzaamheid van de resultaten hangt af van je levensstijl, omdat de kleuring na de behandeling geleidelijk weer kan ontstaan. Dit proces verloopt langzaam en wordt niet versneld door de bleekbehandeling, maar hangt samen met je consumptiegedrag, zoals roken en het drinken van koffie of rode wijn. Op basis hiervan kan het resultaat zichtbaar blijven van drie tot negen maanden. Voor optimale resultaten raden we aan om elke zes maanden een opfrisbehandeling (basisbehandeling) te ondergaan.

Wat te doen na de behandeling?

Tot twee uur na de behandeling moet je voeding en dranken vermijden, behalve water en melk. Roken wordt ontmoedigd voor ten minste vier uur na de behandeling. Daarnaast moet je voeding en dranken met kleurstoffen 24 uur vermijden. Roken is toegestaan, maar we raden je aan dit tot een minimum te beperken om je stralende glimlach te behouden.

Onze behandelingen

 • Basisbehandeling

  Als je tanden minder aangetast zijn of je eerder een premiumbehandeling hebt ondergaan, is de basisbehandeling een goede keuze. Dit is ook de aanbevolen keuze voor een opfrisbeurt. Tijdens deze behandeling brengen we tweemaal een bleekgel aan op je tanden die 20 minuten moet inwerken.

 • Premiumbehandeling

  Geef je glimlach een boost door de maximale witheid van je natuurlijke tanden te benutten. Onze premiumbehandeling herstelt je tanden naar hun natuurlijke kleur en verwijdert alle verkleuringen. We brengen driemaal een bleekgel aan op je tanden die 20 minuten moet inwerken.