Ben jij ook zo moe van het elke ochtend aanbrengen van mascara of het invullen van je wenkbrauwen met potlood of poeder? Wil je graag wakker worden met prachtige, volle wimpers en mooi gekleurde wenkbrauwen zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Dan is kleuring van wenkbrauwen en wimpers de oplossing voor jou!

Wat houdt de kleuring in?

Wenkbrauw- en wimperkleuring is een behandeling waarbij de wimpers en/of wenkbrauwen worden geverfd met een speciale verf. Hierdoor krijgen ze meer volume en een vollere, donkerdere uitstraling. Het resultaat is een natuurlijke look die ervoor zorgt dat je geen make-up meer hoeft aan te brengen op je wenkbrauwen en wimpers.

Boek nu je afspraak

Voordelen van wenkbrauw- en wimperkleuring

Er zijn tal van voordelen verbonden aan wenkbrauw- en wimperkleuring. Hieronder hebben we de belangrijkste voor je op een rijtje gezet:

1. Langdurig resultaat

Het grootste voordeel van wenkbrauw- en wimperkleuring is dat het langdurig resultaat biedt. De verf blijft meestal 4-6 weken zitten, wat betekent dat je geen dagelijkse make-uproutine meer nodig hebt.

2. Natuurlijke look

Wenkbrauw- en wimperkleuring biedt een natuurlijke look die er niet kunstmatig uitziet. Je wenkbrauwen en wimpers zien er voller en donkerder uit, maar toch heel natuurlijk.

3. Bespaar tijd en geld

Met wenkbrauw- en wimperkleuring bespaar je tijd en geld. Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het aanbrengen van make-up op je wenkbrauwen en wimpers en je hoeft minder vaak nieuwe make-up te kopen.

4. Veiligheid

De verf die wordt gebruikt bij wenkbrauw- en wimperkleuring is veilig en hypoallergeen. Dit betekent dat het geschikt is voor mensen met een gevoelige huid en dat het geen irritaties veroorzaakt.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier om tijd en geld te besparen, terwijl je toch mooie, volle wenkbrauwen en wimpers hebt, dan is wenkbrauw- en wimperkleuring de perfecte oplossing. Het biedt een langdurig resultaat, een natuurlijke look en is veilig voor gebruik. Probeer het vandaag nog en ontdek zelf waarom het zo populair is!

Ik boek NU mijn afspraak

FAQs

Is wenkbrauw- en wimperkleuring veilig? 

Ja, wenkbrauw- en wimperkleuring zijn veilig, mits de juiste producten en technieken worden gebruikt. Het is echter belangrijk om een ​​professionele salon te kiezen die ervaren is in het uitvoeren van deze behandelingen.

Kan ik wenkbrauw- en wimperkleuring thuis doen? 

Hoewel er doe-het-zelf kits voor wenkbrauw- en wimperkleuring beschikbaar zijn, raden we niet aan om dit thuis te doen. Een verkeerde techniek of het gebruik van verkeerde producten kan leiden tot irritatie, beschadiging en zelfs permanente schade aan de wimpers of wenkbrauwen.

Hoe lang duurt de behandeling van wenkbrauw- en wimperkleuring? 

De behandeling duurt meestal tussen de 20 en 30 minuten, afhankelijk van de salon en de techniek die wordt gebruikt.

Hoe lang blijft de kleur van wenkbrauw- en wimperkleuring zitten? 

De kleur blijft meestal 4-6 weken zitten, afhankelijk van de persoon en de producten die zijn gebruikt.

Kan ik make-up dragen na wenkbrauw- en wimperkleuring? 

Ja, je kunt make-up dragen na de behandeling, maar het wordt aanbevolen om minimaal 24 uur te wachten voordat je make-up aanbrengt op de wenkbrauwen en wimpers.

Is er enige voorbereiding nodig voor wenkbrauw- en wimperkleuring? 

Het wordt aanbevolen om de wenkbrauwen en wimpers te reinigen voordat de behandeling plaatsvindt. Vermijd het gebruik van oliën, crèmes of andere producten op de wimpers en wenkbrauwen voor de behandeling.

Is het mogelijk om de kleur van wenkbrauw- en wimperkleuring aan te passen?

Ja, het is mogelijk om de kleur van de wenkbrauw- en wimperkleuring aan te passen, afhankelijk van je voorkeur en de beschikbare kleuropties.

Zijn er beperkingen na wenkbrauw- en wimperkleuring? 

Ja, het wordt aanbevolen om gedurende de eerste 24 uur na de behandeling te vermijden om te zwemmen, sauna's te bezoeken of de wenkbrauwen of wimpers te krullen.