Brows & Lashes

 •  

  Actie Wimperlifting

  Met deze actie betaal je maar €35 ipv €66 voor een wimperlifting incl kleuring wimpers & epilatie wenkbrauwen

  Bovendien stopt het daar niet!  

  Je ontvangt ook nog 

  • Een leuke Goodiebag 
  • En niet te vergeten mooi gekrulde wimpers

  actie geldig tot 5 december 2023

  Ontdek Wimperlifting
 • Wimperlifting

  Wil je graag prachtige, gekrulde wimpers zonder dat je elke ochtend mascara hoeft aan te brengen of valse wimpers hoeft te gebruiken? Dan is wimperlifting de oplossing waar je naar op zoek bent! Wimperlifting is de nieuwste trend op het gebied van wimperverzorging en het biedt tal van voordelen ten opzichte van andere wimperbehandelingen. Hier zullen we je alles vertellen over wimperlifting, de unieke kenmerken en voordelen, en waarom het een must-have is voor iedereen die mooie, gekrulde wimpers wil hebben

  Ontdek Wimperlifting
 • Browlaminiation

  Wil je graag prachtig gestylde wenkbrauwen zonder dat je elke ochtend uren voor de spiegel hoeft te staan? Dan is Browlamination de oplossing waar je naar op zoek bent! Browlamination is de nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwstyling en het biedt tal van voordelen ten opzichte van andere wenkbrauwbehandelingen. Hier zullen we je alles vertellen over Browlamination, de unieke kenmerken en voordelen, en waarom het een must-have is voor iedereen die prachtig gestylde wenkbrauwen wil hebben.

  Ontdek Browlamination

 • Kleuring wenkbrauwen & wimpers

  Ben jij ook zo moe van het elke ochtend aanbrengen van mascara of het invullen van je wenkbrauwen met potlood of poeder? Wil je graag wakker worden met prachtige, volle wimpers en mooi gekleurde wenkbrauwen zonder dat je er iets voor hoeft te doen? Dan is kleuring van wenkbrauwen en wimpers de oplossing voor jou!

  Ontdek kleuring wenkbrauwen & wimpers
 • Powderbrows

  Ben je op zoek naar perfect gevormde, natuurlijk ogende wenkbrauwen die lang meegaan? Dan is Powderbrows de oplossing voor jou! Deze innovatieve techniek voor het creëren van wenkbrauwen heeft de beautywereld stormenderhand veroverd en wordt door steeds meer mensen als de beste behandeling beschouwd.

  Ontdek powderbrows