Heb jij ook last van

  • Scheerirritatie?  

  • Lijkt het wel alsof je dagelijks aan het scheren bent?  

  • Heb je zelfs na het scheren het idee dat er nog steeds haar of stoppels staan?  

Waxen is de oplossing waar je naar op zoek bent! 

Waxen is een ontharingsmethode die snel en gemakkelijk ongewenste haartjes kan verwijderen.

De haartjes worden vanaf de wortel verwijderd waardoor het langer duurt voor ze terug groeien tegenover scheren. 

Hoe gaat harsontharing in z'n werk? 

We gaan de wax aanbrengen op de huid, dit met een spatel of een roller en gaan vervolgens deze gaan verwijderen met een strip.  

Op deze manier worden de haren verwijderd en heb je ook geen last meer van een stoppel

Bij het meermaals harsen ga je ook merken dat de haren zachter en minder gaan terugkomen 

Boek nu je afspraak

Prijslijst

Harsontharing

Wenkbrauwen + bovenlip optioneel wang + kin €15
Wenkbrauw
€9
Bovenlip
€9
Oksels
€24
Bikinilijn (naast slipje)
€24
Bikinilijn (streepje)
€45
Bikinilijn (full wax)
€65
Onderbenen t/m knie
€30
Volledige benen 
€48
Borst of rug (heren
€36
Onderbenen + knie
€36
Onderbenen + achterkant bovenbeen
€40
Bovenbenen
€30
Volledige armen
€32
Oksels (heren)
€30
Volledige benen (heren)
€55

Veelgestelde vragen

Is waxen pijnlijk? 

Waxen kan voor sommige mensen enigszins ongemakkelijk zijn, vooral als je het voor de eerste keer doet. Dit komt doordat de haartjes vanaf de wortel worden verwijderd, wat enige druk op de huid kan veroorzaken. Maar de meeste mensen vinden de pijn goed te verdragen, vooral naarmate ze meer ervaring hebben met waxen.

Hoe vaak moet ik waxen? 

Dit hangt af van je haargroei en persoonlijke voorkeur. Over het algemeen raden we aan om elke 4 tot 6 weken te waxen voor het beste resultaat. Dit zorgt ervoor dat de haartjes lang genoeg zijn om effectief te worden verwijderd, maar niet te lang zodat het te pijnlijk wordt.

Kan ik waxen als ik een gevoelige huid heb? 

Ja, waxen kan veilig worden gebruikt op gevoelige huidtypes. Echter, als je een zeer gevoelige huid hebt, is het raadzaam om een ​​patchtest uit te voeren op een klein stukje huid voordat je begint met waxen om te zien hoe je huid reageert op de wax.

Welke soorten wax zijn er beschikbaar? 

Er zijn twee hoofdtypen wax beschikbaar: harde wax en zachte wax. Harde wax wordt direct op de huid aangebracht en is ideaal voor het verwijderen van fijne haartjes en gebieden zoals de bikinilijn en het gezicht. Zachte wax wordt aangebracht met een spatel en wordt verwijderd met een strip. Deze  is ideaal voor het verwijderen van grotere gebieden zoals de benen en armen.

Kan ik waxen als ik zwanger ben? 

Over het algemeen is het veilig om te waxen tijdens de zwangerschap. Echter, vanwege verhoogde gevoeligheid en veranderingen in de huid, kan het enigszins pijnlijk zijn. Als je zwanger bent en wilt gaan waxen, is het raadzaam om dit te bespreken met je huisarts of verloskundige om te zorgen voor een veilige en comfortabele ervaring.

Hoe kan ik het beste voor mijn huid zorgen na het waxen? 

Na het waxen is het belangrijk om je huid te hydrateren en te kalmeren. Gebruik een milde, ongeparfumeerde lotion om je huid te hydrateren en een koude kompres of een kalmerende crème om eventuele roodheid of irritatie te verminderen. Vermijd ook het gebruik van strakke kleding of producten die agressief zijn voor de huid, zoals parfum of deodorant.

Is waxen hygiënisch?

Ja, waxen is een hygiënische ontharingsmethode. De wax wordt aangebracht met een applicator die na elke gebruik wordt weggegooid en de resterende wax wordt weggegooid na elke klant. Dit vermindert het risico op kruisbesmetting en houdt het waxen hygiënisch.