Huidoneffenheden

Huidoneffenheden kunnen verwijzen naar een breed scala aan huidproblemen, waaronder puistjes, acne, vlekken, littekens, fijne lijntjes, rimpels, pigmentatie, en andere problemen die de textuur of kleur van je huid kunnen veranderen. Hoewel sommige huidoneffenheden normaal en onvermijdelijk zijn (bijvoorbeeld door het verouderingsproces), kunnen anderen worden beheerd en soms worden voorkomen.

Hoe huidoneffenheden voorkomen of verminderen?

 • Goede huidverzorging

  Reinig je huid dagelijks met een zachte reiniger om vuil, olie en make-up te verwijderen. Gebruik daarnaast regelmatig een exfoliant om dode huidcellen te verwijderen en de celvernieuwing te bevorderen.

 • Hydratatie

  Zorg voor voldoende hydratatie, zowel van binnenuit (door voldoende water te drinken) als van buitenaf (door het gebruik van hydraterende huidverzorgingsproducten).

 • Zonnebescherming

  Zonneschade kan leiden tot pigmentvlekken, rimpels en andere huidoneffenheden. Gebruik altijd een zonnebrandcrème met een breed spectrum en een hoge SPF.

 • Voeding

  Eet een gebalanceerd dieet rijk aan fruit, groenten, eiwitten en gezonde vetten om je huid te voeden met de nodige vitamines en mineralen.

Behandelingsmethoden

 • Coagulatie

  Dit is een apparaat dat hoogfrequente energie gebruikt om kleine, oppervlakkige huidproblemen te behandelen, zoals kleine spataderen, steelwratjes of bloedblaasjes.

 • Hydrafacial

  eze behandeling combineert reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantenbescherming in één procedure. Het kan de helderheid, stevigheid en textuur van de huid verbeteren en kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, poriën, en hyperpigmentatie.

  Lees meer over Hydrafacial
 • Superboost

  Dit is meestal een term gebruikt om aan te duiden dat een product of behandeling een extra 'boost' geeft aan je huid, zoals verhoogde hydratatie, voeding, of anti-aging effecten.

  Lees meer over Superboost
 • Microneedling

  Deze procedure gebruikt kleine naalden om de huid te prikken, wat de productie van collageen en elastine stimuleert. Het kan helpen bij het verminderen van littekens, rimpels en hyperpigmentatie.

  Lees meer over Microneedling
 • Peelings

  Chemische peelings gebruiken zuren om de bovenste laag van de huid te exfoliëren, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne, hyperpigmentatie en andere huidoneffenheden.

  Lees meer over peelings

Voor iedereen zijn andere behandelingen geschikt, het is daarom steeds moeilijk om een eenduidig antwoord te geven op DE oplossing voor jou ‘dubbele kin’. 

In de praktijk merken wij vaak dat een klant wel eens aangeeft dat ze een dubbele kin hebben van vet maar dat het verslapping is.  

Daarom raden wij steeds aan om eerst een Observ520x huidanalyse te laten doen bij Queen Seven op deze manier kan ik je een goed advies geven voor je behandeling.  

Je kan ook meteen een behandeling op maat er bij boeken.  

Boek een Observ520X Huidanalyse