Wij zijn hier om je te laten stralen en je goed te laten voelen. 

Ons doel is om zichtbare verbeteringen te realiseren, of het nu gaat om huidverbetering, het verbeteren van je lichaamscontouren, kunstnagels, wimperlifting of make-upadvies.

Bij Queen Seven gaan we graag samen met jou op reis om je huid en lichaam te verbeteren. Onze behandelingen zijn gepersonaliseerd en aangepast aan jouw specifieke behoeften. Als je je overweldigd voelt door ons brede aanbod, maak je geen zorgen. We bieden intakegesprekken waarin we luisteren naar jouw verhaal en de behandeling adviseren die het beste bij jou past.

Onze specialiteiten liggen in Figuurcorrectie & Afslanking, Huidverbetering en Nagelstudio & Wimperlifting. We gebruiken de nieuwste technologieën en technieken, zoals de Oberve520x voor huidanalyses, om je de beste resultaten te bieden. Ons team van experts zal je begeleiden op je weg naar het verbeteren van je huid en lichaam op korte en lange termijn.

Bij Queen Seven hechten we veel waarde aan communicatie en klantenservice. Heb je vragen over onze behandelingen, producten of werkwijze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder. Wil je meteen een afspraak maken? Dat kan eenvoudig online via ons afsprakenformulier.

Maak een afspraak

Bij Queen Seven zijn we toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van zorg en service. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen stralen!

Met vriendelijke groeten,
Kelly