Suikerontharing is ideaal voor jou als:

  • Je een natuurlijk manier van ontharen wil 

  • Je een heel gevoelige huid hebt

  • Je geen plakkerig gevoel wil na het waxen 

  • Je minder irritatie wil 

  • Je je haargroei wil verminderen 

  • Je een zachte huid wil 

Image with text

Met deze actie betaal je maar €30 voor een professionele suikerontharing van je onderbenen, wenkbrauwen en oksels.

Bovendien stopt het daar niet!  

Je ontvangt ook nog 

  • Een leuke Goodiebag 
  • Verzachtende SOS crème twv €19,95
  • En een zijdezachte huid ;-)
Button label

Scheer jij normaal? Dan is het belangrijk dat je 7 à 10 dagen wacht voor je een afspraak maakt voor suikerontharing. Dit is meestal voldoende om het meeste haartjes te verwijderen. MAAR als je altijd geschoren hebt kan het zijn dat niet alle haartjes van de eerste keer verwijderd zijn. Maar niet getreurd! Je kan meerdere afspraken maken met de FLAIR actie.

PS: ben je niet in het bezit van een flair? Geen probleem ik heb reeds wat reserve FLAIRS liggen voor jou! 

Want deze keer heb je wél de bon nodig om je SOS crème te ontvangen.  

Actie is geldig tot 9 augustus 2023! 

Suikerontharing is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een zachte en pijnloze ontharing. Het is de perfecte oplossing voor mensen die een gevoelige huid hebben en de traditionele ontharingsmethoden niet kunnen verdragen. 

Maar wat maakt suikerontharing anders dan andere ontharingsmethoden?

Ten eerste is suikerontharing 100% natuurlijk en vrij van schadelijke chemicaliën. In tegenstelling tot waxen, die vaak synthetische ingrediënten bevatten, wordt suikerpasta gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals suiker, citroensap en water. Dit maakt het veilig voor alle huidtypen, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Ten tweede is suikerontharing veel minder pijnlijk dan waxen. De suikerpasta hecht zich alleen aan de haren en niet aan de huid, waardoor het minder trekkerig en minder pijnlijk is dan waxen. Bovendien wordt de suikerpasta aangebracht op kamertemperatuur, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over verbranding of irritatie.

Ten derde zorgt suikerontharing voor een zachtere en gladdere huid dan andere ontharingsmethoden. De suikerpasta exfolieert de huid zachtjes en verwijdert de dode huidcellen, waardoor uw huid er stralender en gladder uitziet. Bovendien worden de haren op een natuurlijke manier verwijderd, waardoor er minder kans is op ingegroeide haartjes.

Maar de voordelen van suikerontharing gaan verder dan alleen een pijnloze en zachte ontharing. Suikerontharing kan ook de haargroei verminderen en het haar dunner maken na verloop van tijd. Dit komt doordat de suikerpasta de haarfollikels verzwakt, waardoor de haargroei na verloop van tijd vermindert.

En het beste van alles is dat suikerontharing langer meegaat dan andere ontharingsmethoden. Omdat de suikerpasta alleen aan de haren hecht en niet aan de huid, blijven de haren langer weg dan bij traditionele waxen. 

Dit betekent dat u langer kunt genieten van een zachte en gladde huid.

Dus waar wacht u nog op? 

Probeer suikerontharing vandaag nog en ontdek de magie zelf!

JA! Geef mij een gladde huid

Prijslijst

Suikerontharing

Wenkbrauwen & bovenlip €20
Bovenlip
€12
Wenkbrauwen
€14
Gelaat
€28
Oksels
€29
Bikini naast slip
€28
Bikini streepje
€50
Bikini volledig
€69
Onderbenen
€40
Volledige benen
€55
Onderarmen
€26
Volledige armen
€32

Veelgestelde vragen

Wat is suikerontharing?

Suikerontharing is een ontharingsmethode waarbij een pasta van suiker, water en citroensap op de huid wordt aangebracht en vervolgens met de hand wordt verwijderd. De suikerpasta hecht zich alleen aan de haren en niet aan de huid, waardoor het minder pijnlijk is dan waxen.

Is suikerontharing geschikt voor alle huidtypen?

Ja, suikerontharing is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de meest gevoelige huid. De suikerpasta bevat alleen natuurlijke ingrediënten en is vrij van schadelijke chemicaliën.

Hoe lang blijft de huid glad na suikerontharing?

De huid blijft gemiddeld 2 tot 4 weken glad na suikerontharing. Dit kan variëren afhankelijk van uw haargroeicyclus en de snelheid waarmee uw haar groeit.

Is suikerontharing pijnlijk?

Suikerontharing is minder pijnlijk dan waxen omdat de suikerpasta zich alleen aan de haren hecht en niet aan de huid. Bovendien wordt de suikerpasta op kamertemperatuur aangebracht, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over verbranding of irritatie.

Is er een speciale nazorg nodig na suikerontharing?

Na suikerontharing wordt aangeraden om strakke kleding en zweten te vermijden gedurende 24 uur om irritatie te voorkomen. Het is ook belangrijk om de huid gehydrateerd te houden met een vochtinbrengende crème om de huid zacht en glad te houden.

Kan suikerontharing ingegroeide haartjes voorkomen?

Ja, suikerontharing kan ingegroeide haartjes helpen voorkomen omdat de suikerpasta de haren op een natuurlijke manier verwijdert en de huid zachtjes exfolieert, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de haargroei minder snel ingroeit.

Kan suikerontharing helpen bij het verminderen van haargroei op de lange termijn?

Ja, suikerontharing kan de haargroei op de lange termijn helpen verminderen omdat de suikerpasta de haarfollikels verzwakt, waardoor de haargroei na verloop van tijd vermindert en het haar dunner kan maken.